Zarząd Powiatowy SLD serdecznie dziękuje wszystkim osobom które udzieliły poparcia kandydatom Sojuszu Lewicy Demokratycznej poprzez złożenie podpisów na listach kandydatów na posłów do Parlamentu Europejskiego. Udąło nam się zebrać 958 podpisów. Dziękujemy i liczymy, że udzielą Państwo poparcia kandydatom SLD również w dniu wyborów do Europarlamentu.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.