image_intro_alt

Piknik rodzinny „Wspólne Wakacje” na Wzgórzu Wolności - piękna pogoda i świetna zabawa

24 sierpnia 2017 r. na bydgoskim Wzgórzu Wolności odbył się kolejny piknik rodzinny „Wspólne Wakacje”. Bardzo dużo osób przyjęło nasze zaproszenie na spędzie popołudnia na stadionie TKKF przy ul. Słowiańskiej, dziękujemy Szymonowi Kowalikowi za udostępnienie boiska.

Jak na wszystkich piknikach organizowanych przez samorządowców SLD Lewica Razem i SLD Bydgoszcz było wiele atrakcji - dmuchana zjeżdżalnia i zamek do skakania, wata cukrowa, malowanie buziek, malowanie obrazów, malowanie kredą oraz konkursy wiedzy o Bydgoszczy.

Nagrody ufundowali m.in. europoseł Janusz Zemke, zastępcy prezydenta Bydgoszczy Anna Mackiewicz i Mirek Kozłowicz oraz radny Ireneusz Nitkiewicz. Obecni na festynie samorządowcy: Anna Mackiewicz, Mirek Kozłowicz, Jan Szopiński, Tomek Puławski i Irek Nitkiewicz, odbyli wiele rozmów z mieszkańcami na różne tematy dotyczące Bydgoszczy.

Uśmiechnięte buzie dzieci oraz dobry nastrój rodziców i dziadków to doskonałe potwierdzenie, że pikniki „Wspólne Wakacje” to dobry pomysł.

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!