Piotr Woźniak

Piotr Jan Woźniak - Przewodniczący Rady Wojewódzkiej SLD w Opolu.

35 lat, doktor nauk ekonomicznych Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie; w trakcie habilitacji; nauczyciel akademicki, radny powiatu nyskiego, Laureat Prestiżowej Indywidualnej Polskiej Nagrody Jakości w kategorii Pełnomocnik Zarządzania, praktyk, uprawnienia (potwierdzone międzynarodowym egzaminem) Międzynarodowego Eksperta - Audytora Wiodącego w zakresie normy ISO 9000:2000 Series QMS oraz ISO 27 000 (około 460 audytów, ekspertyz na terenie UE), uczestnictwo w wielu konferencjach tematycznych, szkoleniach, autor kilkunastu publikacji naukowych, , ekspert  w dziedzinie  akredytacji laboratoriów badawczych w oparciu o standard ISO 17025:2005, współautor międzynarodowego opracowania „Most przez Europę - podniesienie poziomu jakości w zakresie produkcji żywności” –  Projekt określający priorytety bezpieczeństwa zdrowotnego żywności dla nowych krajów członkowskich Rumunii i Bułgarii oraz aspirujących do członkostwa w Unii Europejskiej - Chorwacji, Turcji.
  • Adres:
    RADA WOJEWÓDZKA SLD W OPOLU UL. OLESKA 1/1A 45-052 OPOLE
  • Telefon:
    TEL/FAX 77 454 21 44, 77 453 93 35
    opolskie@sld.org.pl
  • www:
    www.opolskie.sld.org.pl

* wszystkie pola są wymagane

• B
  • C