Politycy SLD typują wynik meczu Polska-Grecja

dodano 2012-06-08 08:55 w kategorii: Ludzie

Przewodniczący SLD, Leszek Miller typuje skromne zwycięstwo Polaków (1:0). To najczęściej pojawiający się wynik w naszej zabawie. Podobnego zdania są; wiceprzewodnicząca partii, Paulina Piechna-Więckiewicz, Sekretarz Generalny SLD Krzysztof Gawkowski, Poseł, Grzegorz Napieralski, Tomasz Kalita z KKW oraz Skarbnik Sojuszu, Kazimierz Karolczak. Z pewnością nie będzie można zarobić przy takim typowaniu zbyt wiele, ale każde zwycięstwo dla polskiej reprezentacji w piłce nożnej jest na wagę złota.

Wicemarszałek Sejmu, Jerzy Wenderlich przewiduje, że na Stadionie Narodowym padnie dziś więcej bramek. Jego typ to 3:2 dla Polski. Rzecznik prasowy Sojuszu, Dariusz Joński mówi, że Polacy strzelą dwie bramki, a Grecy nie pokonają naszego bramkarza (2:0). Anna Grzywacz z Sekretariatu Międzynarodowego partii daje Grekom bramkę honorową i typuje wynik 2:1

Zdecydowana większość członków SLD jest optymistycznie nastawiona do dzisiejszego spotkania. Jak będzie, zobaczymy już niebawem. Teraz pozostaje nam trzymać kciuki.